Verzenden & Retourneren

Levertijd
De standaard levertijd is 1-2 werkdagen, mocht dit afwijken zal dit bij het product vermeld staan.

Verzendkosten
Wij verzenden op dit moment alleen naar Belgie en Nederland, wij verzenden via PostNL. De verzendkosten bedragen € 6,95 tot bestellingen van € 100. Bij bestellingen vanaf € 100 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening, deze worden gratis verzonden.

Mocht u iets willen bestellen vanuit een ander land, neem gerust contact met ons op. Wij bekijken graag of dit mogelijk is en wat de verzendkosten zijn.

Retourneren
U heeft het recht* uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De verzendkosten om het product aan ons terug te sturen zijn voor uw eigen rekening.

*Er zijn een aantal voorwaarden van toepassing op de het recht van retour:

  • Hygiëne artikelen en speciaal op maat gemaakte artikelen kunnen niet retour gezonden worden.
  • Vanwege hygiënische redenen kunnen aangebroken cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten niet worden geretourneerd en vallen ze buiten het retourrecht.
  • De artikelen die je terugstuurt zijn in goede staat, ongebruikt en onbeschadigd, inclusief de verpakking (waardevermindering bij schade kan in mindering worden gebracht bij de terugbetaling).
  • Pak je retourzending goed in om beschadigingen te voorkomen.
  • De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het is mogelijk dat we om een verzendbewijs of traceercode vragen wanneer de retourzending zoekraakt.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedkopeacties.nl of via ons contactformulier.