Over ons

GoedkopeActies.nl is een webshop met partijhandel goederen. Wij kopen deze groot in, en verzenden deze vervolgens binnen 1-2 werkdagen binnen Nederland en Belgie. Alle producten zijn dus de originele producten van hoge kwaliteit, maar dan veel voordeliger.

Dit zijn vaak producten die in andere EU landen veel goedkoper dan in Nederland en Belgie worden verkocht, maar niet in Nederland en Belgie te koop zijn. Wij kopen deze in en bieden deze dan met verzending aan voor concurrerende prijzen. Wij verzorgen vervolgens dat deze snel vanuit onze voorraad worden geleverd.

Ook verkopen wij huismerken van winkels in andere Europese landen, die niet rechtstreeks vanuit Nederland en Belgie besteld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan drogisterij artikelen, die ook te koop zijn bij de Etos, Trekpleiser, Kruidvat en DA. Echter zijn de huismerken van de Duitse drogist DM bijvoorbeeld veel goedkoper. Daarom willen wij veel producten van het huismerk Balea van de Duitse drogisterij DM in ons assortiment opnemen.

Bent u op zoek naar specifieke producten die u nu niet vanuit Nederland kunt bestellen, maar waar u steeds een hele rit voor moet maken naar bijvoorbeeld Duitsland? Laat het ons weten, en wij bekijken graag of we deze voor u in ons assortiment kunnen toevoegen.

Balea
Balea is een Duits merk dat sinds 1995 bestaat, en garant staat voor hoge kwaliteit producten voor lage prijzen. Het is normaal gesproken alleen verkrijgbaar in Duitsland bij de DM drogisterij. Er zijn ook wederverkopers die Balea verkopen via Bol.com en Amazon, maar daar liggen de prijzen vaak erg hoog. Via GoedkopeActies.nl krijgt u de Balea producten gewoon thuisbezorgd in Nederland en Belgie, tegen concurrerentde prijzen.